Neler yeni
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Türkiye'de Uzman Psikolog Desteği

Modern hayatın yoğun temposunda psikolojik destek almak, hem ruh sağlığını korumak hem de daha mutlu bir yaşam sürdürmek için önemli bir adım haline geldi. Ancak güvenilir bir psikolog bulmak kimi zaman zorlu bir süreç olabilir. Turkiyepsikologlari.com bu ihtiyaca cevap veren bir platform olarak karşınıza çıkıyor. İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanındaki uzman psikologları bir araya getiriyor.

İstanbul Psikolog Hizmetleri​

Türkiye’nin en büyük metropolü olan İstanbul’da, yaşam temposunun yoğunluğu ve stres seviyesi oldukça yüksek. Bu durum, psikolojik desteğe duyulan ihtiyacı da artırıyor. Turkiye Psikologları, İstanbul’da hizmet veren deneyimli psikologları listeleyerek size en uygun uzmanı bulmanıza yardımcı oluyor. Depresyon, anksiyete, aile terapisi veya çocuk psikolojisi gibi birçok farklı alanda uzmanlaşmış psikologlara kolayca ulaşabilirsiniz. Platform sayesinde İstanbul’daki psikologlarla hem yüz yüze hem de online seanslar ayarlayabilirsiniz.

Ankara Psikolog Hizmetleri​

Başkent Ankara, sakin bir şehir yapısına sahip olsa da iş ve eğitim hayatındaki yoğunluk, bireylerin psikolojik desteğe ihtiyaç duymasına neden olabiliyor. Ankara psikolog arayışınızda doğru uzmanı bulmak için Türkiye Psikologlari ideal bir çözüm sunuyor. Platformda yer alan Ankara’daki uzman psikologlar, çift terapisi, stres yönetimi ve bireysel terapi gibi birçok alanda hizmet veriyor. Hangi alanda destek almak istediğinizi seçerek ihtiyacınıza uygun psikoloğu kolayca bulabilirsiniz.

İzmir Psikolog Hizmetleri​

Türkiye'nin en sıcak ve samimi şehirlerinden biri olan İzmir'de modern psikoloji hizmetleriyle daha iyi bir yaşam mümkün. Türkiye Psikologları, İzmir'de psikolog arayışınızda rehberiniz olacak. Platform üzerinden İzmir'deki uzman psikologlara kolayca ulaşabilirsiniz. İzmir'de öğrenci, çalışan veya ebeveyn olarak karşılaşabileceğiniz sorunlar için özel destek alabilirsiniz. İzmir'deki psikologlarla birebir görüşmelerin yanı sıra, çevrimiçi terapi seçeneklerinden de yararlanabilirsiniz.

Moderatör tarafında düzenlendi:

KOBİ Ajanda

İş Geliştirme Uzmanı
Yönetici
Giriş Tarihi
21 Kasım 2022
Gönderiler
151
Web sitesi
www.kobiajanda.com
Forumda radikal bir değişiklik yaptım. Bir yıllık araştırmanın ardından iş dünyasının ve toplumun durumuna göre bir plan yaptım. Bu plana bağlı kalarak çalışmalarımı sürdürmeyi planlıyorum. Forumun 11 yıllık bir geçmişi var ve forumdan verilen bağlantılar DoFollow kaliteli backlink listesinde yer alıyor. Dolayısıyla forumumuzla sürekli içerik üretecekseniz iletişim ve işbirliği yapmamız gerekiyor. Freelancer sitelerinde sadece kimseye faydası olmayacak kişilere bağlantı vermiyorum.

Freelancer sitelerini de inceledim ve profesyonellik adına ne alıcı ne de satıcı olduğunu gördüm. Türkiye'de profesyonellik kelimesinin ne anlama geldiğini bilen çok fazla insan bulamadım. Kısacası iş dünyası internetten istediği verimi alamıyor. Dolayısıyla forumun birinci önceliği iş ahlakı, disiplin ve iletişim olmadan iş düşünmemek. Üye olarak hiçbir kısıtlama getirmeyeceğim, profilinizi düzenleyin, beni takip etmeye devam edin. Bir süre sonra ne demek istediğimi öğrenme fırsatınız olacak. İçerik yazmak isteyen üyeler için detaylı bir açıklama hazırlıyorum. Herkesi de işbirliğine davet ediyorum.

Bunları neden yazdığımı açıklamaya devam etmek istiyorum. İş dünyasına ve topluma faydalı olması için 4 farklı altyapıya sahip yaklaşık 30+ web sitem var. Diğer arkadaşlarımın da öğrenmesi için bunlardan birer örnek vermek istiyorum.

9 adet firma rehberi Anadolu KOBİ: https://www.anadolukobi.com/
13 adet haber paylaşım sitesi: Web Haber: https://www.webhaber.web.tr/
7 adet yerel sosyal medya sitesi: Medyadia: https://www.medyadia.com/
1 adet Link Dizini: https://www.weblink.web.tr/
Ayrıca 2 adet forum bulunmaktadır.
Yüzlerce DA 91 PA 42 değerinde blog sitelerim var.

Son düzenleme:
Üst Alt